Overblik: Sådan forholder Badminton Danmark sig til coronavirussens udvikling i forhold til sporten i Danmark

Ranglister

Kære alle.

Vi betragter den almindelige konkurrencesæson som afsluttet, da corona har afsluttet alle turneringsaktiviteter resten af denne sæson, som har med rangering af spillere at gøre. Det har åbnet mulighed for før oprindeligt planlagt, at vi kan gå i gang med det store arbejde, der ligger i at gøre næste sæson klar til brug.

Vi har derfor lukket ned for ranglisten for klargøring til den nye sæson.
Ranglisten vil åbne igen til Juni til brug for sæson 2020/2021, hvor alle kan gå ind og se deres aktuelle rangering i den nye sæson og hvad de kan melde sig til af turneringsaktivitet, så alle kan planlægge i god tid.


I næste uge (uge 24) informerer vi om aktuelle ændringer og opdateringer, som er besluttet for den kommende sæsons rangliste. Informationen kan ses i nyhed på badminton.dk og ved at klikke på FAQ.


Vi er klar over, at vi har flyttet et enkelt arrangement til august måned (UDM2020). Det vil blive registreret manuelt efter afviklingen, da vi godt er klar over, at mange er flyttet aldersgruppe ved sæsonskiftet svarende til den nye sæson på tidspunktet. Det skal vi naturligvis nok tage højde for.

Vi håber I alle kommer i gang med at spille badminton i fase 3, nu vi må komme i hallerne igen.

God sommerbadminton.BadmintonPlayer.dk - +4570605076 - bp@badminton.dk

Privatlivspolitik - FAQ - Handelsbetingelser